Het 3e shirt van West Ham is één van de meest stijlvolle dit seizoen

De shirts van West Ham United hebben altijd iets speciaals. Is het de club of toch die unieke kleurencombinatie van paars en lichtblauw? Waarschijnlijk een combinatie van de twee. Toch vinden we dit jaar niet het thuistenue het sterkst. Het nieuwe derde tenue van West Ham is namelijk nóg stijlvoller geworden.

West Ham 3e shirt

Het tenue is een mix van traditie en moderne stijlen. Op het shirt vind je een aantal mooie referenties naar het ontstaan van West Ham United. Zo vind je de datum van oprichting op de achterkant en is zelfs het nieuwe logo van The Hammers vervangen door een oudere-variant. Dit in combinatie met de fijne lichtblauwe kleur geeft het een heel stijlvol en minimalistische look. Wat ons overigens ook heel erg bevalt is de kraag. Schitterend klassiek, zo met de drie knoopjes eronder.

Dit shirt zal voornamelijk in de FA Cup gedragen worden. Mocht je het thuistenue en het uittenue van West Ham nog niet gezien hebben, dan is dat ook zeker even de moeite waard om te checken.

Heb je het nieuwe PSG shirt gezien waarin ze de uitwedstrijden van de Champions League gaan spelen. Dat is ook echt een schitterend tenue.