Designer maakt alternatieve shirts voor Juventus en die zijn heel vet!

Gisteren presenteerde adidas en Juventus het nieuwe thuistenue voor komend seizoen en de reacties waren eigenlijk allemaal lovend. Op het logo na dan, want er zijn nog steeds veel mensen die dat moeilijk kunnen verkroppen. Maar ondanks die goede reacties zijn er altijd mensen die het graag anders hadden gezien. Grafisch designer Rupertgraphic heeft daarom wat alternatieve shirts gemaakt voor de Oude Dame en die zijn stuk voor stuk heel vet geworden.

Alternatieve shirts Juventus

De designer heeft 5 verschillende shirts ontworpen en bij vier van die shirts heeft hij gouden accenten gebruikt. Voor de rest hebben de shirts eigenlijk een vrij verschillende look gekregen. Het ene shirt zou beter geschikt zijn voor thuistwedstrijden, de ander voor uitwedstrijden en andere shirts weer als derde tenue voor in de Champions League. We zijn benieuwd wat jullie van onderstaande designs vinden.

Of we ze vetter vinden dan het nieuwe thuistenue weten we niet, maar wat ons betreft zou deze man best wel het uit- of derde tenue mogen ontwerpen. Vooral het eerste ontwerp vinden we echt gruwelijk. Meer van zijn werk is te zien via zijn Instagram pagina.

Leestip: Juventus presenteert nieuwe thuistenue inclusief nieuwe clublogo