Van dichtbij: dit is de bizar vette adidas ACE17+ Purecontrol PP

Vorige week liet Pogba al een teaser los van de adidas x Pogba collection season one. Daarin konden we zien hoe hij een paar hele sicke voetbalschoenen uit een rugzak toverde, maar detail-shots waren helaas nauwelijks vindbaar. Vanaf vandaag is de collectie, en dus ook deze adidas ACE17+ Purecontrol, zeer exclusief beschikbaar.

Deze Paul Pogba variant van de ACE17+ Purecontrol is qua techniek niet anders dan de eerste versie. Het uiterlijk is voor deze Pogba Collection Season One wel helemaal Pog-proof gemaakt. De gouden details die de schoen domineren zijn geïnspireerd op porselein, verwijzend naar de cultuur van Parijs, de stad waar de Fransman in opgroeide. Deze combinatie van zwart met goud komt in de gehele collectie terug. Op deze kicksen vinden we het écht een gruwelijke finish.

adidas ace17 pogba 2 adidas ace17+ purecontrol pogba

Deze schoenen worden exclusief via een paar Europese sportzaken verkocht. Gelukkig hier ook online met verzending naar Nederland. Serieus, wanneer jij het veld betreedt op deze patta’s dan heb jij de aandacht op je gevestigd.

In onderstaande video zie je de gehele adidas x Paul Pogba Collection Season One voorbij komen. De oplettende kijker ziet een hele vette bomberjack, t-shirts, hoodies en een gruwelijke straatvariant van de PureControl. Hier komt vandaag de gehele collectie online.

Foto’s: Unisportstore