Adidas presenteert de perfecte combo tussen kicksen en sneakers

Liefhebbers van vette voetbalschoenen zijn vaak ook liefhebbers van vette sneakers. Dat is niet gek, want het zijn toch een beetje de voetbalschoenen van het asfalt. Maar wat als je die twee nou eens met elkaar combineert? Adidas kwam dit jaar op het idee om een sneaker te maken van de veterloze ACE 16+ voetbalschoenen en dat was een regelrechte hit. Inmiddels zijn er al verschillende kleurenvariaties gelanceerd die binnen no-time uitverkocht waren, maar er was er tot nu toe geen een zo vet als deze. Dit is de adidas ACE 16+ UltraBoost ‘Red Limit’.

adidas-ace-16-purecontrol-ultra-boost-red-limit-2

Zwart, rood en wit. Dan is er maar één voetbalschoen waar wij aan denken: de legendarische Predator. Alleen daarom al is dit zo’n ongelofelijk vette sneaker. Toch doen we daar het ontwerp van de ACE 16+ tekort mee, want dat veterloze Primeknit-design, de drie strepen op de buitenkant en de verharde hielkap is nu al bijna net zo legendarisch. Uiteraard is de zoolplaat vervangen door een Boost zool om het comfort-niveau nog wat verder op te krikken én omdat die zool er heel nice uitziet.

adidas-ace-16-purecontrol-ultra-boost-red-limit-3

Als je zowel van voetbalschoenen als sneakers houdt is dit waarschijnlijk dé sneaker van het jaar. Ze zullen vanaf 1 december in beperkte oplage verkrijgbaar zijn via de adidas webshop.

Leestip: adidas presenteert de bloedmooie ACE 17+ PureControl