Deze voetbalshirts met kledingmerken als hoofdsponsors zijn gruwelijk

Het is altijd leuk om creatievelingen op internet tegen te komen die verschillende passies combineren. Instagrammer xztals is een perfect voorbeeld. Hij mixt zijn liefde voor grafisch design met zijn liefde voor voetbal. Dit resulteert in hele coole redesigns van voetbalschoenen, maar ook shirts. Met name die laatste categorie pakt hij leuk aan.

De laatste tijd heeft xztals behoorlijk wat voetbalshirts ontworpen met grote kledingmerken als hoofdsponsor. Het is niet zo dat hij alleen de sponsor vervangt, maar hij pakt het hele shirt van de desbetreffende club aan. Dan krijg je dus shirts als deze van Real Madrid, Juventus, Bayern München en PSG.

Heel vet gedaan toch? Hieronder zie je nog een Barça x Ferrari en Manchester United x Rolex design. Geen kledingmerken, maar niet minder nice.

We zouden heel graag willen dat dit soort shirts ergens te verkrijgen zijn, maar dat is helaas niet het geval. Sport- en kledingmerken worden niet zo vrolijk als anderen hun logo’s gebruiken om winst te maken.

Leestip: Dit zijn de vetste voetbalschoenen voor onder €150