Diego Costa had maar 20 minuten nodig om weer helemaal terug te zijn (video)

Diego Costa is geen lieverdje en misschien niet de meest sierlijke voetballer, maar wat hebben we hem toch gemist de eerste seizoenshelft. Chelsea ook trouwens, want zo’n irritante, knijpende, zuigende en vooral scorende spits is toch wel fijn om in de gelederen te hebben. Atlético Madrid zal dan ook heel blij geweest zijn dat ze hem konden terughalen en gisteren was het eindelijk zover voor de rentree. En wat voor een. Het had weer alles wat je van hem verwacht. Scoren, blessuretje oplopen en natuurlijk flink ruziën. Hoe lang hij daar voor nodig had? 20 minuutjes.

De rentree van Diego Costa

Atlético speede tegen Lleida in de Copa del Rey en rond de 65e minuut kwam Costa binnen de lijnen met een 0-2 voorsprong. Twee balcontacten later, in de 70e minuut, had the man himself de score uitgebreid naar 0-3 met een typische spitsengoal. Helaas blesseerde hij zich daar wel wat bij, maar gelukkig keerde hij terug op het veld. En wat doet Diego Costa op het veld als hij net een schop heeft gekregen? Precies, een beetje ruzie maken. Mooi man. Hieronder de beelden van zijn goal en de ruzie.

Een ruzie die wel behoorlijk snel bijgelegd werd trouwens. Wat een lieve jongen is het toch hè? Uiteindelijk won Atlético de eerste wedstrijd in deze tweeluik met 0-4 en je kunt dus wel zeggen dat ze al door zijn. Twitter was in ieder geval erg blij met de rentree van Costa.

Hebben jullie iemand in het team die net als Diego Costa een behoorlijk kort lontje heeft? Dan hebben we 4 tips voor hem.