De dikste onthullingen op gamebeurs E3, speciaal voor de PS4

Het is weer de tijd van het jaar waar gamers wereldwijd naar uit hebben gekeken. Op 12 juni begon de E3 Expo in Los Angeles en vandaag is alweer de laatste dag. In drie dagen tijd worden de allerdikste games gepresenteerd die je de komende tijd kunt verwachten. Natuurlijk waren FIFA 19 en PES 2019 aanwezig, maar ook buiten de voetbalwereld is er heel veel dikke shit op komst. We focussen ons even op Sony, want zij maakten de meeste indruk met games die exclusief op de PS4 gelanceerd gaan worden. We selecteren de 5 games waar wij het meeste naar uitkijken.

The Last of Us 2

Met stip op 1 staat het vervolg op één van de beste (PS4) games ooit: The Last of Us 2. Het vervolg belooft nog intenser te worden en dat wordt direct duidelijk uit de trailer en gameplay. Hoe het verhaal precies in elkaar gaat steken is nog niet bekend, maar je kunt ongetwijfeld wat zombie-geweld verwachten met een prachtig verhaal. We zien direct wat bekende gezichten terugkomen, maar het gaat nog even duren voordat we ermee aan de slag kunnen. Hopelijk nog voor het einde van 2018, maar het zou nog wel eens wat langer kunnen duren.

Marvel’s Spider Man

Een van ’s werelds favoriete superhelden komt binnenkort naar je PS4 en de game krijgt nu al lovende recensies. Niet zo gek ook als je de gameplay trailer ziet, want wat ziet het er gruwelijk uit. De stad zelf, de moves van Spidey, alles eigenlijk. Natuurlijk zul je alles op alles moeten zetten om de stad te redden en deze keer neem je het op tegen heel veel aartsvijanden. De game zal op 7 september gelanceerd worden.

Death Stranding

Als we het dan toch over games hebben die er ongelofelijk goed uitzien: Death Stranding blaast je weg met de indrukwekkende graphics. Er zijn zelfs echte acteurs geboekt die de game extra glans moeten geven. Dat zijn niet de minste namen: Norman Reedus (The Walking Dead) Mads Mikkelsen (James Bond Casino Royal & Hannibal), Lea Seydoux (James Bond Spectre) en Lindsay Wagner (The Bionic Woman). Waar de game precies over gaat is nog niet duidelijk na het zien van onderstaande beelden, maar onze verwachtingen zijn al torenhoog.

Ghost of Tsushima

Eigenlijk zien we zie niet genoeg, maar dit belooft een hele dikke samurai game te worden. Verwacht een mix van cinematics, een schitterende open wereld, zwaargevechten, pijl en boog schieten, paardrijden en een heerlijke Japanse sfeer. Het speelt zich af in het jaar 1247, ten tijde van de Mongoolse invasie. De releasedatum is nog niet bekend helaas, maar hieronder kun je al zien wat je kunt verwachten.

Trover Saves the Universe

Ben je een fan van de immens populaire en knotsgekke serie Rick and Morty? Mooi, wij ook en dan zul je ook net zo enthousiast worden van onderstaande aankondiging. Justin Roiland (één van de makers van Rick and Morty) en Playstation presenteren Trover Saves the Universe. Een spel dat exclusief voor de PS4 en Playstation VR zal verschijnen en dezelfde humor kent als Rick and Morty. Wij lagen al dubbel bij het zien van onderstaande video. Dat belooft wat.

Gisteren deelden we al de E3 trailer van PES 2019 die er bizar goed uitziet. FIFA kan zijn borst natmaken.

Bron: FHM