Ontmoet de FIFA speler die jou inmaakt met de controller aan zijn voeten

Voor veel FIFA spelers is een potje winnen al moeilijk genoeg, maar hoe moeilijk zou het zijn als je met je voeten een controller moet besturen in plaats van met je handen? Inderdaad, onmogelijk zou je zeggen. Voor de meesten is het dat ook, maar niet voor Diogo Alves Pé. De Braziliaan heeft geen armen en doet zo’n beetje alles met zijn voeten, zo ook FIFA spelen. En hoe!

FIFA spelen met de voeten

Dikke kans dat hij jou en mij dik zou inmaken, want de beste man weet zo’n beetje altijd de Weekend League te bereiken en onlangs bereikte hij zelfs Gold 2. Om Gold 2 te bereiken moet je 17 tot 19 van de 30 wedstrijden winnen in de Weekend League. Een zeer knappe prestatie voor iemand die het op de ‘gewone’ manier met de handen speelt, maar next level indrukwekkend als je dat met de voeten doet.

Heel veel respect voor deze gast die ondanks zijn handicap er het beste van weet te maken. Hij streamt zijn wedstrijden in de Weekend League zelfs via Twitch, dus mocht je interesse hebben om eens met eigen ogen te zien hoe goed hij met de voeten speelt dan kun je hem hier volgen. Hieronder kun je alvast een beetje checken hoe hij met zijn voeten speelt.

Nogmaals, respect! Wil jij nou ook eindelijk eens die Weekend League halen of juist beter presteren in de Weekend League? Door hier 15 minuten op te oefenen zul je jouw win-ratio al flink opschroeven.