Dit is de lijst met de 100 beste FIFA 18 talenten & hun groeipotentie

Aangezien FIFA 18 inmiddels officieel uit is weten we al eventjes wie de 10 beste spelers in het spel zijn, maar wie de beste talenten zijn met de meeste groeipotentie was nog niet helemaal duidelijk. Het blijft altijd één van de leukste dingen bij een nieuwe FIFA game: grote talenten ontdekken, binnenhalen en vervolgens fijn kneden tot een absolute wereldspeler. Daarnaast is het kopen van zo’n speler vaak goedkoper dan het kopen van een gearriveerde speler.

FIFA 18 talenten

Vorig jaar waren het Alli, Dembélé, Renato Sanches en Martial die de beste talenten waren met een potentieel van 90. Dit jaar zitten er een paar veel betere talenten tussen met als toppers Mbappé en Donnarumma die een sick potentieel hebben van 94. Asensio en Gabriel Jesus volgen met een potentieel van 92.

In deze lijst met 100 talenten zien we trouwens 5 Eredivisiespelers en die komen allemaal uit Amsterdam. Of nou ja, 4 eigenlijk, want Sánchez is inmiddels vertrokken naar Tottenham. Het grootste talent is De Ligt die een potentieel van 89 heeft.

Met deze gigantische lijst ruwe diamanten moet je toch wel eventjes vooruit kunnen denken wij. Van bovenstaande Ajax-spelers zijn er trouwens twee opgenomen in het beste Eredivisie team wat mogelijk is in FIFA 18. Dat hele team is hier te zien.

Inmiddels is FIFA 19 ook gelanceerd en daar hoort natuurlijk weer een nieuwe lijst talenten bij. Dit is de lijst met de 125 beste FIFA 19 talenten, wonderkids & hun groeipotentie.

Bron: Eurogamer.net