Dit is de officiële trailer van PES 2017

Een nieuw voetbalseizoen betekent ook een nieuwe battle tussen de twee voetbalgames FIFA en PES. Afgelopen dinsdag lanceerde EA Sports de officiële trailer voor FIFA17 en nu is het de beurt aan Konami om de trailer van PES 2017 aan de wereld te showen. En eerlijk is eerlijk, ook die ziet er veelbelovend uit.

Je ziet dat EA en Konami de trailer op een verschillende manier benaderen. De trailer van FIFA probeert je te pakken met emoties en smooth lopende graphics, terwijl de trailer van PES je meer het idee geeft dat je de werkelijke gameplay ziet. Hierdoor oogt het soms wat hoekiger en stijfjes, maar krijg je wel het idee dat PES niks te verbergen heeft. What you see is what you get.

pes 17 trailer 2

De trailer van PES 2017 zit bomvol vette goals, slidings en mooie reddingen. De gezichten van de spelers (Huntelaar, Aubameyang, Götze, Iniësta, etc.) lijken sprekend en dat laat Konami graag zien. Natuurlijk neemt Barcelona een behoorlijk prominente rol in bij de video, want Barça heeft onlangs een lange samenwerking met PES afgesloten. Benieuwd naar de trailer? Check ‘m hieronder.

Tja, de keuze wordt ook dit jaar weer lastig. FIFA of PES? Of gewoon allebei, dat kan natuurlijk ook.