De parelwitte Puma evoTOUCH Pro Special Edition is klassiek en modern tegelijk

Puma lanceert vandaag de tweede colorway van hun nieuwste silo evoTOUCH. De eerste variant was voornamelijk zwart, maar de lederen upper van deze jongen is parelwit.

Het meest opvallende aan deze Puma evoTOUCH is, naast de opvallende kleur, natuurlijk het zogenaamde sokje. In navolging van Nike en adidas introduceert ook Puma deze innovatie voor haar nieuwe schoen en  noemt het evoKNIT. Het moet zorgen voor betere omsluiting van je voet en meer comfort. In tegenstelling tot wat de twee voorgaande merken doen heeft Puma gekozen voor een compleet lederen upper. De combinatie leer en synthetisch is voortreffelijk.

puma evoTOUCH_1

puma evoTOUCH 6_1

De donkere Puma-streep heeft een vette glitter touch gekregen, waardoor het net lijkt alsof je naar een sterrenhemel kijkt. Dit soort details is altijd mooi. Het witte leer is, zoals je in de foto’s ziet, niet heel erg glimmend. De enigszins matte finish straalt klasse uit. De combinatie met felgroen geeft ‘m een hele moderne look.

puma evoTOUCH 5_1

Het aantrekken van deze schoenen is overigens echt een feestje. Je voelt direct wat de evoKNIT doet. Het is een beetje alsof je voet één wordt met de schoen op deze manier. En dat is precies wat je als voetballer wilt. Het comfort is helemaal zoals je mag verwachten van een Puma kwaliteitsschoen.

Met de introductie van de tweede colorway van de Puma evoTOUCH kun je vanaf nu kiezen uit zwart of wit. Beide kleuren zijn vanaf nu hier verkrijgbaar.