Deze collectie van Zlatan’s sportmerk A-Z is perfect voor je trainingsessies

Zlatan lanceerde enkele maanden geleden zijn eigen sportmerk A-Z. Onder het motto ‘It’s not about the gear’ wil Ibrahimovic sportkleding maken die voor iedereen beschikbaar is en bijdraagt aan het bereiken van je dromen. Met de nadruk op bijdragen, want Zlatan is ervan overtuigd dat het jouw wilskracht en inzet zijn die uiteindelijk bepalen of je het maximale gaat bereiken. Bottomline, A-Z is weinig poespas, maar wel veel kwaliteit.

*klik op een foto voor een vergroting

a-z zlatan merk 1

De eerste collectie van A-Z kun je gerust groot noemen. Van boxershorts tot vesten, van rugzakken tot sportjassen, alles wat je tijdens een sporttraining nodig hebt bieden ze aan. Ideaal voor een hardloopsessie in het bos, maar ook voor in de sportschool. De set die wij droegen tijdens onze bosloop bestaat uit de A-Z Tee Crew 1.3, de A-Z shorts 3.5 en de A-Z socks 3.5.

De Tee Crew heeft een hele goede slim fit. De stof is behoorlijk stretchy en voert warmte goed af. Het shirt is ook lekker lang, dat vinden wij een pré. Iemand van 190cm kan met gemak een M dragen zonder dat je zijn buiknavel ziet. Door de goede pasvorm en lengte kun je het shirt zelfs tijdens een avondje stappen aan.

De A-Z shorts 3.5 zijn gemaakt van een behoorlijk dik materiaal dat ook veel stretch heeft. Erg handig zijn de broekzakken, deze hebben een stevige rits. Zo hoef je je tijdens een sprint niet druk te maken over het eventueel verliezen van je accessoires. De kontzak heeft overigens ook zo’n rits.

De A-Z Sock 3.1 zitten ook helemaal prima. Ze voelen zacht aan en komen in 2-packs.

a-z zlatan merk 3

De set die wij testten is écht nog maar een fractie van de gehele A-Z collectie. Mocht je veel meer producten willen zien of A-Z willen kopen, dan kan dat hier.