Dit is het Borussia Dortmund thuistenue voor volgend seizoen

Het afgelopen seizoen is misschien niet helemaal gelopen zoals ze het bij Dortmund gehoopt hadden, maar ze zijn wel verzekerd van een Champions League plek en dat is enorm belangrijk. Toch zullen ze volgend seizoen weer hogere ogen willen gooien en dichterbij Bayern komen. Tijdens de thuiswedstrijden in het indrukwekkende Signal Iduna Park zullen ze dat in dit nieuwe thuistenue gaan doen, die natuurlijk weer gemaakt is door PUMA.

Borussia Dortmund thuistenue 17/18

Waar het thuistenue afgelopen seizoen drie verticale zwarte strepen over het gele shirt had lopen, is er deze keer gekozen voor horizontale zwarte strepen die naar het midden toe vervagen. Een bijzondere en gedurfde look moeten we zeggen die gewoon weer goed uitpakt. Ook op de mouwen is zo’n vervagend effect te zien. Leuk detail is dat deze strepen eigenlijk volledig uit zwarte stipjes bestaan. De achterkant van het shirt is volledig geel. Natuurlijk vind je onder het shirt zoals altijd een zwart broekje en gele sokken.

Het vorige thuistenue vonden we echt één van de vetste van afgelopen seizoen en hoewel het dit jaar misschien niet aan die torenhoge verwachting voldoet is het toch gewoon een goed tenue geworden voor die Borussen.

Het nieuwe Borussia Dortmund thuistenue is hier verkrijgbaar.

Leestip: Dit is het prachtige nieuwe thuistenue van FC Bayern München