Dit is het West Ham United thuisshirt van 2016/2017

Het uitshirt van West Ham United werd een maand geleden al gelanceerd en gisteren was het de beurt aan het thuisshirt. Het is Umbro en ‘the Hammers’ wederom gelukt een klassieker te produceren.

De Londense volksclub speelt hun thuiswedstrijden gewoon weer in het schitterende bordeaux paars en blauw. Weinig verrassing in de kleuren dus, maar de oplettende kijker ziet toch een opvallende verandering. Het nieuwe logo van West Ham United maakt haar intrede op het shirt en ook de naam van het geweldige nieuwe stadion staat eronder.

west ham united shirt

Hoewel het shirt redelijk straight forward en klassiek is, zien we toch een aantal leuke details. Aan de binnenkant van de kraag vind je de coördinaten van het Queen Elizabeth Olympic Park stadium en op de rand van de mouw een gedeelte van de Engelse vlag.

west ham shirt 1

Al met al hoort een West Ham United shirt nooit veel poespas te hebben en dat heeft Umbro goed begrepen. Stiekem wil elke voetballiefhebber toch zo’n shirt in zijn kast? Binnenkort kun je het thuisshirt hier kopen. Het schitterende uitshirt is daar wel al verkrijgbaar.

Leestip: Dit is het nieuwe West Ham United uittenue voor ’16/’17