Dit is wanneer we de nieuwe adidas Predator ongeveer kunnen verwachten

Dat de befaamde adidas Predator op de velden gaat terugkeren lijkt zo goed als zeker. Op verschillende geruchtenwebsites gaan de eerste beelden van de nieuwe adidas Predator al een tijdje rond. De vraag die nog rest is vooral: wanneer wordt de nieuwe Predator gereleased? Het antwoord hierop lijkt inmiddels ook vrij zeker.

Champagne

James Rodriguez werd onlangs tijdens een training gespot in de vermoedelijk nieuwe adidas Predator ‘Champagne’. Dat is de naam waarmee over de nieuwe schoen gesproken wordt op diverse sites. ‘Champagne’ doelt wat ons betreft niet alleen op de kleur van de schoen. Wij vermoeden dat het vooral een verwijzing is naar de CL en de vloeistof die rijkelijk vloeit bij de winnaar. De link tussen champagne en het winnen van de Champions League is een perfect aanzet tot een goed marketingverhaal voor de herlancering van zo’n legendarische schoen.

Foto: Soccerbible

Rondom CL-finale

Sowieso vormt de CL-finale jaarlijks de uitgelezen mogelijkheid voor grote sportmerken om de wereld hun meest interessante releases te tonen. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat eind mei de officiële release van de adidas Predator zal plaatsen. Grote kans dat we tijdens de CL-finale op 3 juni dan een heleboel Predators in Cardiff gaan spotten. Zin in!

Leestip: Deze Copa Gloro is een combinatie van drie absolute classics