Dit zijn de 20 meest verkochte voetbalshirts van de Premier League

Het lijkt wel alsof de Premier League elk jaar weer een stukje spectaculairder wordt. De groeiende populariteit van de Engelse competitie zien de clubs onder andere terug in de shirtverkoop. Vooral Man Utd profiteert lekker met 7 spelers in de top 20.

De strijd om plek 1 ging natuurlijk tussen Pogba en Zlatan. Uiteindelijk blijkt, volgens The Sun, Pogba#6 het beste verkochte shirt van 2016/2017 (tot nu toe) en moet Zlatan #9 het met plaats 2 doen. De rest van de top 20 kent een aantal surprises.

De grootste verrassing vind je, wat ons betreft, op de 6e plek: David de Gea. Normaliter zie je toch niet zo snel shirts met de naam van een keeper. Kun je nagaan hoeveel waardering er in Manchester voor de Spaanse goalie is. Kanté als tweede populairste speler van Chelsea is toch ook opmerkelijk.

Bron: The Sun
Afbeelding: The Sun

Bovenstaand lijstje is voor de Engelse tabloids een nieuwe aanleiding om Wayne Rooney te bashen. The Sun bedacht de volgende titel voor hun artikel over de top 20 meest verkochte shirts: ‘Which Manchester United star used to be the most popular in shirt sales but now can’t even make the top ten?’ Tja, typisch.

Leestip: Verkoop United-shirt met Pogba #6 breekt alle records