Dit zijn de 5 vetste zwarte voetbalschoenen van het moment

Je zou het bijna vergeten in een markt die overgoten wordt door kleurrijke patta’s, maar er worden nog wel degelijk zwarte voetbalschoenen gemaakt. Niet alleen omdat deze zwarte voetbalschoenen door oldschool liefhebbers altijd gezien worden als ‘zoals voetbalschoenen horen te zijn’, maar ook gewoon omdat het er vet uit ziet en goed scoort. Om de zoveel tijd willen we jullie daarom wijzen op de vetste zwarte kicksen die je kunt krijgen. We maakten een selectie van 5 zwarte voetbalschoenen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly V Tech Craft

Eens per jaar lanceert Nike een ‘Tech Craft’ pack, wat een collectie is met alle silo’s in een lederen jasje. Dit jaar werd deze collectie in een schitterend zwart, zilver en witte combinatie gedropt. De Mercurial Superfly is één van de hoogtepunten uit de Tech Craft lijn en is nu afgeprijsd van €300 naar €225. De Nike Mercurial Superfly V Tech Craft is hier verkrijgbaar.

ho16_gfb_tech_craft_mercurial_superfly_fg_05_08_original

Nike Magista Obra II Tech Craft

Samen met bovenstaande Mercurial was de lederen Magista Obra uit het Tech Craft pack de vetste eruit. De kleurencombinatie is hetzelfde, maar dan op een andere silo. Een schoen die helemaal ontwikkelt is voor de spelmakers van het team. De Nike Magista Obra II Tech Craft is afgeprijsd van €300 naar €194,95 en hier verkrijgbaar.

ho16_gfb_tech_craft_magista_obra_fg_05_08_original

Nike Tiempo Premier ‘Black Edition’

Het is niet de eerste keer dat we deze moderne klassieker in één van onze toplijstjes opnemen, maar dat verdient ‘ie ook. De volledig zwarte uitvoering van de Premier is namelijk een feest voor het oog en ontzettend stijlvol. Ook deze schoen heeft een lederen upper, wat je een ongekende mate van comfort oplevert. De Nike Tiempo Premier Black Edition is hier verkrijgbaar voor slechts €109,99.

nike-tiempo-premier-black

adidas ACE 17 ‘Chequered Black’

De laatste & meest recente collectie van adidas draagt de naam ‘Chequered Black’ en daarin hebben alle silo’s zoals de naam al doet vermoeden een zwart kleurtje gekregen. In die zwarte kleur is wel een licht geruit patroon verwerkt, wat de schoen een extra vette look geeft. Deze voetbalschoen is de parel van adidas en gemaakt voor spelmakers als Özil en Pogba. De adidas ACE 17 ‘Chequered Black’ is hier verkrijgbaar vanaf €79,95.

adidas-ace-chequered

adidas Copa 17 ‘Chequered Black’

Deze Copa 17 is geïnspireerd op de ultieme klassieker: de Copa Mundial. Sinds eind vorig jaar heeft adidas deze moderne versie alle nieuwe collecties opgenomen en daarom was ‘ie ook terug te vinden in het Chequered Black pack. Natuurlijk is de upper gemaakt van leer en wordt het zwart gecombineerd met witte en rode accenten. De adidas Copa 17 ‘Chequered Black’ is hier verkrijgbaar vanaf €74,95.

adidas-copa-17

Leestip: Dit zijn de beste voetbalschoenen onder €150