Dit zijn de mooiste auto’s uit de garage van Eljero Elia

Eljero Elia uitte onlangs op social media zijn onvrede over het feit dat Nationale Nederlanden zijn nieuwe auto niet wilde verzekeren. Het blijkt dat de verzekeringsmaatschappij geen auto’s duurder dan €125.000 wenst te verzekeren. Elia was daar natuurlijk niet blij mee, maar zit nu wel met een probleempje. Een probleempje dat hij wellicht vaker had, want zijn garage bestaat haast alleen maar uit auto’s die een paar ton waard zijn. De vetste bolides uit zijn garage vind je hieronder.

Lamborghini Huracán LP 610-4 – Dit exemplaar valt ook niet onder de €125.000 grens. Een standaard Huracán kost al een slordige twee ton, maar dit is natuurlijk geen standaard versie. Speciaal voor de autosalon van Genève heeft DMC (autotuning) deze bolide van een Stage 2 tuning voorzien. Hoeveel PK deze snelheidsduivel precies heeft is niet bekend, maar het zijn er minimaal 630. BALR mede-eigenaar Elia kocht deze Lamborghini overigens in het oranje en heeft deze later pas laten wrappen. Deze kleur is wat ons betreft nóg veel vetter. De audio is overigens ook custom made, gedaan door Brian’s Custom Audio.

elia lambo

elia lambo interior

elia lambo audio

Mercedes S63 AMG – Naast Italianen houdt Elia ook van Duitsers. Deze S63 AMG is daar een bewijs van. De 585 PK sterke bak is geupgrade bij JD Customs en heeft 22-inch velgen van Vossen. In totaal ligt de nieuwwaarde ruim boven de €240.000.

eljero elia auto

Bentley Mansory Continental GT – De auto-collectie van Elia is een ware weerspiegeling van zijn voetbalcarrière. Naast een Italiaanse en Duitse auto heeft hij namelijk ook deze Engelse Bentley Continental GT in de Mansory uitvoering. Dit is ongetwijfeld de meest exotisch gekleurde bak van de vleugelaanvaller. De prijs van deze jongen ligt ruim boven de €200.000. Check hieronder maar eens hoe de Conti GT accelereert.

elia auto

Mercedes S500 Cabrio – De nieuwe ‘nog onverzekerde’ auto van Elia is waarschijnlijk deze Mercedes S500. Op Instagram hebben we hem meerdere malen in en rondom deze auto gespot en het klopt dat deze meer dan €125.000 kost. Zo’n twee ton om precies te zijn. We hopen dat die verzekering alsnog asap rondkomt, want des te meer vette wagens op de weg des te beter.

elia auto 3

Wil je niets meer missen op het gebied van Voetbal Lifestyle? Volg Never Offside op Facebook

Leestip: In dit bizarre resort brengen Elia en Karsdorp hun vakantie door