Dit zijn de nieuwe 3e tenues van AS Roma & Internazionale

De voetbalcompetities zijn al even onderweg, maar net voor de start van de Champions League presenteert Nike de 3e tenues van AS Roma en Internazionale. Beide tenues hebben hetzelfde design, maar dan met ander kleuren natuurlijk. Bij Roma loopt het van rood over naar oranje en bij Inter loopt het van blauw over naar groen. Vooral die van de Milanezen is dus behoorlijk opvallend te noemen.

3e tenue AS Roma

Het nieuwe derde tenue van AS Roma is een levendig kleurenspel van rood en oranje, de clubkleuren van de Romeinen. De mouwen zijn rood en van daaruit loopt het richting het broekje en de sokken over tot oranje. De moderne v-hals heeft een rode band met de naam van de club op de achterzijde. Beide zijdes van het shirt hebben een zwarte streep die over de lengte van het shirt en broekje lopen. Als de spelers bewegen gaat deze stof rekken, waardoor het de ventilatie verbeterd en er een donker rode kleur onderuit komt. Fel oranje sokken maken het tenue af.

3e tenue AS Roma

3e tenue Internazionale

Het tenue van Inter bestaat dus uit hetzelfde recept, maar dan met andere kleuren. Het iconische blauw valt deze keer wat lichter uit en loopt over naar groen, een kleur die we toch niet echt gewend zijn bij de club van Frank de Boer. De mouwen en v-hals zijn blauw gekleurd met de naam van de club op de achterzijde. De zwarte streep is net als bij het Roma tenue aanwezig en het tenue wordt gecompleteerd door groene sokken. Opvallend is dat het clublogo helemaal in het wit is gedaan, maar dat past wel bij de witte Nike Swoosh.

3e tenue Inter

Beide tenues zijn vanaf 22 september hier verkrijgbaar.

Leestip: AS Roma presenteert het schitterende nieuwe uittenue