DJ Locadia brengt eerste 2 tracks uit en Nederland vindt het geweldig

Gisteren was een bijzondere dag voor PSV-speler Jürgen Locadia. Of moeten we zeggen DJ Locadia? Hoe dan ook, zijn twee eerste platen zijn op Spotify gezet én hij schoof aan bij de Coen & Sander Show op 538 om één van die platen voor het eerst op de radio te laten draaien. Een spannend moment voor Locadia natuurlijk, want nadat de plaat gedraaid was stroomden de reacties binnen. Hij was bang voor negatieve feedback, maar er kwamen alleen maar positieve berichten.

DJ Locadia – Take Off

Take Off was het nummer dat op 538 werd gedraaid en dat nummer lieten we je eerder al luisteren in een artikel. Wij waren er enthousiast over, jullie waren er enthousiast over en blijkbaar was heel Nederland er razend enthousiast over. Vergelijkingen met Armin van Buuren werden gemaakt, hij moest maar gaan stoppen met voetballen en het ging maar door. Was er dan niks negatiefs te melden? Nou, één persoon vond het een dikke festival banger, maar geen radioplaat. Echt negatief was dat dus niet. Een opluchting voor Jürgen, want hij zei van te voren al tegen Coen dat hij de nacht ervoor niet geslapen had zo spannend vond hij het om Nederland zijn muziek te laten horen.

DJ Locadia – Epok

Naast de dikke track Take Off heeft hij echter nóg een nummer op Spotify gezet en ook dat is weer een hele fijne hoor. Epok is ook zo’n typische track die je graag op een festival hoort als de zon inmiddels onder is en het vuurwerk de lucht in gaat. Het is dat hij al op het hoogste niveau voetbalt, maar anders zat een carrière als DJ er zeker in voor Locadia! Check hieronder beide platen.

Leestip: 4 redenen waarom je voor de wedstrijd muziek moet luisteren