‘Make us Dream’ wordt de prachtige docu over de carrière van Steven Gerrard

Er zijn maar weinig (ex) voetballers die ooit zo’n iconische status hebben behaald als Steven Gerrard. De middenvelder was sowieso één van de beste op zijn positie en won vele prijzen, maar behalve dat was zijn loyaliteit aan zijn club Liverpool uniek. Nu is er een biopic documentaire over zijn carrière gemaakt en de trailer belooft een must watch voor alle voetbalfans, ongeacht welke (Engelse) club je support.

Documentaire Steven Gerrard

‘Make Us Dream’ is de titel van de docu en komt van Oscar en BAFTA winnend producer die ook de indrukwekkende documentaires over Ayrton Senna (Senna) en Amy Winehouse (Amy) heeft gemaakt. Dat kan dus niks anders dan een succes worden. De docu stort zich volledig op de carrière van Stevie G, van de hoogtepunten zoals Istanbul tot de uitglijder die Liverpool de titel kostte. Ook het innerlijke conflict dat hij had om bij zijn club Liverpool te blijven, ondanks alle interesse, en de druk van buitenaf komt duidelijk naar voren.

De documentaire zal op donderdag 15 november in de Engelse bioscopen uitgezonden worden en daarna zal ‘ie via Amazon Prime Video wereldwijd bekeken kunnen worden. Iets wat wij zeker gaan doen!

Een andere legende waar een documentaire van uit gaat komen is Guardiola. Niet van zijn tijd als speler, maar van zijn tijd als trainer van het beste Barcelona ooit. De trailer kun je hier checken.