Kasper Dolberg presenteert de nieuwe stijlvolle adidas Originals collectie

Tot nu toe is het nog niet het seizoen van Ajax spits Kasper Dolberg, maar bij adidas hebben ze nog steeds een hoge pet op van de jonge Deen. adidas Originals en het Japanse United Arrows & Sons hebben samengewerkt aan een nieuwe collectie en ze hebben Dolberg als model gekozen om de collectie aan de wereld te presenteren. Heel leuk en aardig natuurlijk, maar de collectie is ook nog eens heel vet geworden.

adidas Originals x United Arrows & Sons

De collectie bestaat uit iconische sportswear kleding die door het Japanse bedrijf een zeer stijlvolle upgrade hebben gekregen. De unieke identiteit van deze collectie is vooral te danken aan het werk van de Japanse Kosuke Kawamure, die onder andere het adidas Originals logo een ‘shredded’ look heeft gegeven. Dit aangepaste logo staat centraal bij veel van deze kledingstukken, inclusief het zwarte coach jacket met de EQT-stijl drie strepen over de schouder. Wat ons betreft het hoogtepunt van deze collectie. De rest mag er overigens ook wezen hoor!

Zoals je hierboven ziet zijn er ook twee sneakers toegevoegd aan de collectie. De NMD R2 en NMD CS1 om precies te zijn. Beiden hebben een lichtgrijze kleur gekregen die perfect past bij de rest van de stijlvolle collectie. Op 20 januari zal de adidas Originals x United Arrows & Sons collectie gelanceerd worden.

Het Duitse sportmerk begon het jaar al heel sterk met de indrukwekkende ‘Lone Hunter’ pack voetbalschoenen.