Dolberg presenteert de nieuwe adidas Messi voetbalschoenen

Adidas heeft gisterenavond de gloednieuwe adidas Messi 16 ‘Red Limit’ gepresenteerd en niemand minder dan Deens wonderkind en Eredivisie-revelatie Kasper Dolberg wordt één van de spelers die ze op het veld gaat dragen. Hij is één van de spelers die ‘Backed by Messi’ is. Dit project van adidas bestaat uit een groep talenten die door het merk worden gezien als de grote talenten van de toekomst. Dat maakt de Deen meer dan waar tot nu toe. Nu mag hij het laten zien op deze gruwelijke kleuruitvoering, die overigens perfect bij het Ajax-tenue past.

456075

adidas Messi 16+ PureAgility ‘Red Limit’

Niet alleen de talenten, maar ook Messi zelf gaat vanaf dit weekend op deze patta’s zijn kunsten vertonen. De schoen is onderdeel van de ‘Red Limit’ collectie, waarvan eerder al de Copa 17 en gloedje nieuwe ACE 17 gelanceerd zijn. Die schoenen zijn meer gericht op controle, terwijl de Messi 16 natuurlijk maar voor één ding ontworpen is: behendigheid. Datgene waar Messi zo bekend om staat. Door de AgilityKnit upper zit de schoen direct als gegoten en het PureCut sok systeem & PureAgility hielvoering zorgen voor de perfecte fit. De SprintFrame buitenzool zorgt voor balans en stabiliteit tijdens het van richting veranderen op hoge snelheden.

456076

Over het uiterlijk van de schoen kunnen we eigenlijk heel kort zijn: gruwelijk vet. Net zoals andere kicksen uit de ‘Red Limit’ collectie is rood uiteraard de meest aanwezige kleur en wordt die gecompleteerd met wit en zwart. Dit maakt het qua looks de perfecte schoen voor clubs met een rood-wit tenue. Hoe het rood van boven naar onder in wit overloopt vinden wij heel nice en ook de zwarte details zoals de drie strepen en het Messi-logo zien er top uit.

Zie jij het wel zitten om net als Dolberg en Messi op deze kicksen het veld te betreden? Je kunt ze binnenkort hier bestellen.

Leestip: Gaat de legendarische adidas Predator zijn comeback maken in 2017?

adidas-messi16