Donnarumma vindt weer een nieuwe reden om examen niet te doen

Afgelopen maand sloeg de jaloezie eventjes hard toe toen we hoorden dat Donnarumma (18) zijn eindexamens een maand mocht uitstellen om mee te doen met Italië tijdens het EK onder 21. Iedereen dacht dus dat hij na het toernooi wel even dat eindexamen ging maken, maar nee hoor. Het ziet er zelfs naar uit dat hij het examen helemaal niet meer gaat maken, want nu verkiest hij een vakantie naar Ibiza boven zijn schoolcarrière.

Contractverlenging Donnarumma

Waarom nu naar Ibiza gaan zou je denken? Nou, om te vieren dat hij toch een nieuw contract heeft getekend bij AC Milan ter waarde van €6 miljoen per jaar. En dat op 18-jarige leeftijd. Daarom is hij met een privé jet naar het party-eiland gevlogen en hoewel het nooit verstandig is om zo net voor het einde te stoppen met school, snappen wij best dat het moeilijk is om die verleiding te weerstaan. Als het goed is hoeft hij zich over financiën nooit zorgen te gaan maken, maar als je een eindexamen verwijderd bent van je diploma zouden we hem toch aanraden om die eventjes te maken.

Hij heeft er in ieder geval een behoorlijk stressvolle zomer opzitten met die hele contractsoap en het EK onder 21, maar nu lijkt de rust dus weder te keren. AC Milan lijkt ook weer de weg omhoog ingeslagen te hebben met een aantal goede aankopen. Volgend seizoen spelen ze overigens in deze prachtige tenues.

Bron: Sport Bible