Door deze voorzet in FIFA 17 wordt scoren een eitje

Je doet altijd je stinkende best, maar die ene maat verslaan lukt steeds net niet. Dat gaat vanaf nu veranderen, want als je deze FIFA 17 glitch (zo noemen we het voor het gemak even) gebruikt ga je ze allemaal keihard vernederen. Een goal scoren uit een voorzet is namelijk een eitje als je de stappen nauwkeurig volgt. Oké, het is misschien niet de leukste en meest nette manier om te winnen, maar zolang zij van niks weten kun je hier gewoon mee weg komen.

FIFA 17 Glitch

Het is een glitch die bij FIFA 16 al enigszins aanwezig was, maar bij de nieuwe editie is ‘ie nog krachtiger. YouTuber Ovvy heeft het haarfijn voor je uitgezocht en laat je zien hoe je vanuit een voorzet vrijwel zeker kunt scoren.

fifagap

Om de voorzet efficiënt te gebruiken heb je een linksvoetige speler op de rechterflank nodig en een rechtsvoetige speler op de linkerflank. De truc is om de bal in het gat achter de verdedigers te leggen. Als je eenmaal in bovenstaand gedeelte van het veld komt en naar binnen snijdt naar je sterke been geef je een ‘vroege voorzet’. Die kun je geven door L1 & vierkantje in te drukken op de PS en LB & X op je Xbox controller.

fifagap2

Ovvy voegt daar nog aan toe dat je in Custom Tactics, oftewel aangepaste tactieken, voorzetten op minimaal 85 moet zetten om de glitch te laten slagen. Als het allemaal nog een beetje onduidelijk is kun je onderstaande video bekijken. Daar legt hij het zelf namelijk piekfijn uit vanaf 1 minuut en 20 seconden.

Leestip: Zo schiet je elke vrije trap erin op FIFA17

Bron: Joe.co.uk