Dromen worden werkelijkheid met deze Walking Fridge van Panasonic

Sinds die ene geniale Heineken reclame droomden mannen wereldwijd nog maar van één ding: een werkende walking fridge. Een koelkast die de biertjes naar jou en je maten komt brengen terwijl jullie een avondje Champions League op de bank beleven. Lang bleek het een droom die nooit waarheid zou worden, maar het tegendeel is bewezen. Panasonic heeft namelijk een werkend exemplaar getoond op de IFA beurs in Berlijn.

Walking Fridge

Deze koelkast van je dromen werkt reageert op je stem, dus je hoeft ‘m maar te roepen en hij komt je pilsjes braaf brengen. Nog een fraaie extra: het apparaat is omgevingsbewust. Hij rijdt op kleine wieltjes zo langs alle obstakels totdat ‘ie jou gevonden heeft. Tenslotte ziet de koelkast er ook gewoon fraai uit, dus triple win. In onderstaande video zie je hoe het werkt (vanaf 53 seconden).

Wanneer deze koelkast van Panasonic echt in de verkoop gaat is nog onbekend, maar dat wij ‘m later in huis hebben is zeker. Komt trouwens goed van pas, want volgens de wetenschap moet je vaker een mannenavond houden om deze reden.

Bron: FHM