Dybala maakt na bijna een jaar eindelijk de keuze tussen Nike en adidas

Het is ongetwijfeld één van de langste soaps die speelde in de voetbalwereld, maar afgelopen weekend lijkt er eindelijk een einde aan gekomen te zijn. Al sinds februari 2017 speelde Dybala op volledig zwarte voetbalschoenen omdat zijn contract bij Nike afgelopen was. Sindsdien heeft hij bijna een jaar op zwarte kicksen gespeeld, want aangezien hij verschillende schoenen testte en aan het onderhandelen was, mocht het publiek niet zien op welke schoenen hij speelde.

Op 30 december stapte hij tijdens de uitwedstrijd tegen Verona dan eindelijk het veld op met schoenen waar het merk wel duidelijk zichtbaar was: adidas.

Dybala & adidas

Hij heeft dus zeer waarschijnlijk bij adidas een contract ondertekend en gaat op de X17+ PureSpeed spelen. Tegen Verona droeg hij de nieuwste kleuruitvoering, afkomstig van de ‘Skystalker’ collectie. Voor deze hele soap droeg hij trouwens altijd Nike’s Mercurial Superfly en in de periode dat hij zonder contract zat heeft hij een heleboel verschillende voetbalschoenen getest. We gaan er dus vanuit dat hij gekozen heeft voor de schoen die hem het beste beviel. Of adidas betaalt veel meer, maar dat denken wij niet.

Er zijn ook veel fans die een link zien tussen zijn contract bij adidas en de geruchten over een mogelijke overgang van Dybala naar Manchester United, want die club wordt gesponsord door adidas. Juventus wordt echter ook gesponsord door adidas, dus die logica zien we niet meteen. Toch valt niks uit te sluiten, want de geruchten zijn behoorlijk hardnekkig.

De keuze voor de X 17+ pakte meteen goed uit met twee goals in de met 1-3 gewonnen wedstrijd. Wist je trouwens al dat Dybala een bizarre methode heeft om zijn zwakkere rechtervoet te trainen? Hoe hij dat doet lees je hier.

Bron: Footy Headlines