Nike of adidas? Dybala lijkt de keuze definitief gemaakt te hebben

Het is inmiddels een van de langst lopende soaps in het voetbal: de oorlog tussen Nike en adidas om de handtekening van Paulo Dybala. Tot nu toe voetbalde de Argentijn eigenlijk altijd op Nike, maar sinds januari/februari ontstond onduidelijkheid toen hij op volledig zwarte Mercurials ging voetballen waar het Nike logo niet op te zien was. Het betekende dat zijn contract bij Nike was afgelopen en dat hij om zich heen kon kijken en een eventueel aanbod van adidas mocht overwegen. De keuze lijkt nu eindelijk gemaakt.

Dybala naar adidas

De kroonprins van Argentinië trainde de laatste tijd al vaker op een zwarte versie van de adidas X 17+ PureSpeed en afgelopen week droeg hij ze voor het eerst tijdens een officiële wedstrijd (0-6 winst tegen Singapore). De geruchten van een stap naar adidas waren al hevig, maar toch komt het een beetje als een verrassing. Iedereen verwachtte namelijk dat hij één van de gezichten van de nieuwe NEMEZIZ zou worden, maar de keuze is toch gevallen op de X 17. We verwachten dat hij nog voor het nieuwe seizoen als nieuwe adidas-ster gepresenteerd zal worden.

Eigenlijk is het ook een logische keuze, want zowel Juve als Argentinië worden al gesponsord door adidas. En trouwens, wat ons betreft mag adidas bovenstaande X 17+ best als blackout verkopen. Heel erg vet!

Leestip: Dybala heeft een bizarre manier om zijn zwakkere rechtervoet te trainen

Bron: Footy Headlines