Zo kun je FIFA 18 maanden eerder spelen dan de rest van de wereld

We moeten het nog een tijdje met FIFA 17 doen, maar toch druppelt er af en toe al wat nieuws binnen over de volgende editie. Zo weten we al dat ‘The Journey’ terug gaat keren voor een tweede deel en we hebben al wat inzicht verkregen in de grafische upgrades die je kunt verwachten. In de komende weken en maanden zal het nieuws over FIFA 18 alleen maar toenemen, maar het blijft hoe dan ook nog maanden wachten totdat je het kan spelen. Toch kun jij het al maanden eerder spelen dan de rest van de wereld. Daar moet je wel flink wat voor over hebben.

EA Play 2017

Je moet namelijk bereid zijn om een vliegticket naar Los Angeles te boeken, want daar zal het jaarlijkse EA Play event plaatsvinden van 10 tot 12 juni. EA gebruikt dit event om hun grootste games van het jaar te showen, inclusief FIFA 18, een nieuwe Star Wars Battlefront en Need For Speed. Vorig jaar lieten ze het publiek al kennis maken met FIFA 17 en toonden ze de nieuwe ‘The Journey’ modus. Natuurlijk gaat het dan wel om een demo versie van FIFA, want het spel is dan nog niet klaar voor de officiële lancering in september.

Ben je bereid om een vliegticket van honderden euro’s te kopen om één van de eerste FIFA 18 spelers ooit te zijn? Dan zul je ook een ticket voor het event moeten kopen en die gaan op 20 april in de verkoop. Toch is er ook nog goed nieuws voor degene die niet naar LA willen reizen voor een paar minuutjes FIFA, want EA zal gamers toegang geven tot content van EA Play online. Hier zul je dieper in de gameplay van games kunnen duiken, meedoen aan competitieve evenementen en heb je toegang tot exclusieve interviews.

De tickets voor EA Play 2017 kun je hier bestellen. Als je je inschrijft voor de EA Play nieuwsbrief zul je als eerste het belangrijkste nieuws over dit evenement ontvangen.

Leestip: FIFA-fans willen nieuwe FIFA 18 modus en starten petitie

Bron: Dream Team FC