Dit is de lijst met de 50 beste FIFA 17 talenten & hun groeipotentie

We weten inmiddels al even wie de beste spelers van FIFA 17 zijn, waaronder de 10 nieuwe FIFA Legends. De lijst met 50 grootste talenten is echter minimaal net zo interessant, want wat is er nou vetter dan een ruwe diamant oppikken en hem te laten ontwikkelen tot een absolute wereldspeler? Het kost je ook nog eens veel minder dan dat je voor een gearriveerde speler gaat. Het enige nadeel is dat het wel wat geduld kost, maar dan heb je ook wat. Maar wie zijn dan de grootste FIFA 17 talenten?

De lijst met de 50 hidden gems is een prestigieuze lijst voor talenten wereldwijd. Dele Alli, Ousmane Dembélé, Renato Sanches en Martial worden het hoogst beoordeeld en kunnen uiteindelijk een 90-rating behalen. Verder vind je in de lijst 6 namen uit de Eredivisie terug. Fosu Mensah is de hoogst genoteerde Nederlander als je kijkt naar de potentie. Hij start namelijk op slechts 71, maar heeft een groeipotentie van 16, waardoor hij uiteindelijk een 87-rating kan behalen.

Eredivisie
Bazoer (77-86)
Cerny (69-86)
Riedewald (76-86)
Zinchenko* (74-86)
Traoré (75-85)
Dolberg (68-85)

*Is gehuurd door PSV van Manchester City

Beginnen je handjes al te kriebelen als je eraan denkt om deze groeibriljantjes helemaal te vormen tot een internationale topspeler? Mooi, want eind deze maand is het lange wachten eindelijk afgelopen. Bekijk hier nog een keer de trailer om helemaal in de stemming te komen.

Leestip: Dit zijn de 7 typen spelers die je in elk team zult herkennen