EA Sports heeft goed nieuws over ‘The Journey’ in FIFA 18

Het was één van de positieve verrassingen in FIFA 17: The Journey. Het was de eerste story mode ooit in een voetbalgame en het pakte verrassend goed uit met zo’n 10 miljoen spelers. Je kruipt in de huid van Alex Hunter, een getalenteerde jonge voetballer die op het randje staat van doorbreken. Het nieuwe onderdeel werd een groot succes en volgens de CEO van EA (Andrew Wilson) volgt er in FIFA 18 een ‘The Journey Season Two’ met nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen. Dat klinkt goed.

FIFA 18 ‘The Journey Season 2’

Vooral het stukje over nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen klinkt goed, want er zaten toch wel een paar nadelen aan de huidige versie. Het is namelijk behoorlijk jammer dat deze story mode slechts één seizoen duurde, dus hopelijk gaan de verhaallijnen wat langer duren. Het is nog onbekend of Alex Hunter ook weer zal verschijnen, of dat ze een volledig nieuwe speler de hoofdrol geven. Ze gaan in ieder geval verder bouwen op de fundatie die ze dit seizoen gelegd hebben.

FIFA 17 the journey

Meer informatie gaf Andrew trouwens niet over FIFA 18, behalve dat ze natuurlijk hard bezig zijn om de volgende editie nóg beter te maken. FIFA 17 was in 2016 volgens EA de best verkochte console game ter wereld en het is op weg om de best verkochte FIFA game ooit te worden.

Leestip: Is de Messi & Suárez penalty mogelijk in FIFA 17?

Bron: The Telegraph