EA Sports dropt geweldige nieuwe FIFA 18 trailer (inclusief nieuwe celebrations)

De Gamescom in Köln staat op het punt van beginnen en natuurlijk is EA Sports daar ook aanwezig met misschien wel dé game van het jaar: FIFA 18. Nog ongeveer een maand totdat de game gelanceerd wordt, maar tot die tijd moeten wij het doen met filmpjes van lucky gamers die het al hebben mogen spelen óf filmpjes die EA zelf vrijgeeft. Gisteren dropte EA Sports bijvoorbeeld een nieuwe, heel vette trailer van FIFA 18 speciaal voor Gamescom.

FIFA 18 trailer

De trailer van ongeveer anderhalve minuut lang laat behalve gameplay beelden ook nieuwe celebrations zien die je afgelopen seizoen op de voetbalvelden al voorbij hebt zien komen, zoals de Dybala-mask. De epische video wordt begeleid door een mix van ‘New Order – Blue Monday’, waardoor het allemaal extra tof

Toch zijn er al meer nieuwe celebrations bevestigd dan die je in de trailer al voorbij ziet komen. In onderstaande video laat @LaughingCoyotee zien welke dat precies zijn, inclusief de real life celebrations waar ze op geïnspireerd zijn.

Er is trouwens één nadeel aan al dit nieuwe FIFA 18 nieuws, want wachten wordt hierdoor nog moeilijker. Wat hebben wij hier zin in zeg! Of twijfel jij nog of je FIFA 18 of PES 2018 gaat halen? Hier kun je zien welke game de beste graphics heeft.