EA Sports maakt eerste 10 FIFA 19 Icons bekend

De releasedatum van FIFA 19 begint nu echt heel dichtbij te komen en we krijgen steeds meer te weten over de voetbalgame en inmiddels is EA Sports de Icons aan het onthullen die in FIFA 19 zullen zitten. Je weet wel, van die legendes die al (lang) gestopt zijn met voetballen, maar als de top van hun generatie gezien worden. Ondertussen zijn er 10 onthuld en daar zitten alleen maar toppers tussen. En 2 Nederlanders die er vorig jaar niet bij zaten.

FIFA 19 Icons

Laten we maar meteen met die Nederlanders beginnen: Johan Cruijff en Clarence Seedorf. Vooral met Cruijff zijn we heel blij, want deze legend verdient het natuurlijk dubbel en dwars om een Icon te zijn en hij heeft dan ook een gruwelijke rating van 94 gekregen. Seedorf moet het doen met 91, wat ook gewoon beest is. Hieronder de verzameling Icons tot nu toe met de rating erbij.

Dan moeten we het toch nog even over Gerrard & Lampard hebben, want in Engeland is het behoorlijk los gegaan op Twitter om de ratings. Gerrard heeft namelijk een iets betere rating gekregen dan Lampard en dat ligt behoorlijk gevoelig. Wij gaan ons er niet aan branden en laten aan jullie over of je het met deze ratings eens bent of niet.

Een nieuwe spelmodus die aan FIFA 19 toegevoegd gaat worden is House Rules en wij voorspellen dat dat misschien wel de leukste modus wordt van het hele spel. Al moeten we zeggen dat de nieuwe features in de carrière modus ook heel veel goeds voorspellen.