EA Sports maakt eerste FIFA 19 ratings bekend met geniale video

De nieuwe ratings bij een nieuwe editie van FIFA zijn altijd een dingetje. Zowel voor ons als gamers, maar zeker ook voor de spelers zelf. Hoe hoger de rating, hoe hoger de status en daarom laten ze het vaak ook blijken als ze niet tevreden zijn met hun rating. EA Sports speelt daar nu geniaal op in met een nieuwe video waarin ratings bekend worden gemaakt.

FIFA 19 ratings

In de video zijn al een aantal ratings van absolute toppers zoals Ronaldo (94), Neymar (92) en Kevin de Bruyne (91) te zien en zelfs zij zijn blijkbaar niet tevreden. Natuurlijk is het allemaal gespeeld, maar toch. Wel leuk gedaan.

Net zoals vorig jaar gaat EA Sports eerst de beste 100 spelers bekend maken voordat ze alles bekend maken. Meteen na de lancering zijn nummer 100 tot en met 81 bekend gemaakt en daar zien we twee Nederlanders in terug. Uit gelekte afbeeldingen is trouwens te zien dat Messi net als Ronaldo een rating van 94 zal krijgen, waarmee ze weer even goed zijn nadat Ronaldo de afgelopen twee jaren de betere was.

100 – 81

Tot nu toe alleen nog maar spelers met een rating van 85 dus met Robben en Van Dijk als Nederlanders. Bij sommigen zou de ontevredenheid over een rating van 85 best te begrijpen zijn, maar over het algemeen zit EA er met dit lijstje niet ver langs. Vandaag werd trouwens ook de volledige lijst met nieuwe FIFA 19 Icons onthuld en die is ronduit gruwelijk!