EA Sports onthult de volledige lijst nieuwe FIFA 19 Icons

De release van FIFA 19 komt steeds dichterbij en dat betekent dat we inmiddels al bijna alles weten over de nieuwe game. Het enige wat eigenlijk nog ontbreekt is de lijst met ratings, maar sinds vandaag zijn die van de Icons in ieder geval wel al allemaal bekend. Sowieso zullen we alle Icons uit FIFA 18 terug gaan zien, maar EA Sports heeft nog een flinke waslijst toegevoegd. En dat zijn met recht echte iconen.

FIFA 19 Icons

Sinds gisterenochtend maakte EA Sports via Twitter elk uur een nieuwe Icon bekend en dat stopte vanmorgen om 9 uur ’s ochtends. In die lijst komen we helaas ‘slechts’ één Nederlander tegen, maar dat is wel een hele fijne: Ruud van Nistelrooy. Twee Nederlanders als we Cruijff ook tellen, maar die werd begin augustus al onthuld. Verder is het een mix van legendes die net gestopt zijn en legendes die jij en ik waarschijnlijk nooit écht in actie gezien hebben. Hieronder de volledige lijst.

Wat een heerlijke lijst is het geworden. Tel daar nog de Icons van FIFA 18 bij op en dan kun je concluderen dat er in FIFA 19 heel veel Icons aanwezig zijn. Misschien wel een beetje te veel als je het ons vraagt. Zoals we al zeiden zijn er begin augustus ook al wat Icons bekendgemaakt. Tien om precies te zijn en die kun je hier checken. Daar zit behalve Cruijff nog een Nederlandse legende bij.