EA Sports start ‘Winter Refresh’ met nieuwe ratings voor Icons en PL spelers

Bij de lancering van FIFA 19 hebben de spelers natuurlijk een bepaalde rating gekregen, maar soms blijkt die rating simpelweg te laag te zijn. Naarmate het seizoen vordert groeien de spelers in real life, worden belangrijker voor het team en ontwikkelen hun kwaliteiten. Dan moeten ze beloond worden met een nieuwe rating. Dat is precies wat EA Sports doet met de ‘Winter Refresh’. Als eerste zijn de Icons en Premier League spelers aan de beurt.

Prime Icon Moments – Winter Refresh

Bij de Icons zijn de beste versies van de kaarten geselecteerd en die ‘Prime Icons’ hebben nog een kleine upgrade gekregen. Deze actie wordt ‘Prime Icon Moments’ genoemd, omdat deze upgrade een bepaald iconisch moment uit hun carrière representeert. Natuurlijk springen bij ons meteen de Nederlanders in het oog: Seedorf (92), Van Basten (94), Bergkamp (93), Kluivert (92) en Van Nistelrooy (93).

FIFA 19 Winter Refresh – Premier League

EA Sports heeft zich gerealiseerd dat sommige basisratings echt niet meer konden en gewoon te laag waren. Bij deze Winter Refresh wordt daar wat aan gedaan en één van de eerste waar je dan aan denkt is natuurlijk Virgil van Dijk. Hij begon met een basisrating van 85, maar die is opgekrikt naar 88. Hieronder zie je de rest van de aanpassingen.

Oh ja, en natuurlijk zijn de belangrijkste transfers van afgelopen winterse transferperiode ook meegenomen in de actie. Die spelers zullen in packs verkrijgbaar zijn als dynamische ‘Ones To Watch’ spelers. Die kun je hieronder checken.

Dit is natuurlijk nog niet het einde van de Winter Refresh promotie, want de andere grote competities zullen ook nog gaan volgen. Daarnaast zullen de ratings van de In Forms aangepast worden naar de nieuwe basisratings van spelers. Dus als jij een In Form kaart hebt van een speler die een Winter Refresh rating heeft gekregen, dan gaat die rating ook gewoon stijgen. Heel chill!

Zo’n rating-upgrade kan er natuurlijk voor zorgen dat je meer wedstrijden gaat winnen, maar ben jij mentaal sterk genoeg om écht goed te worden in FIFA? Door deze mentale tips word je een veel betere FIFA speler.