Deze ‘eerlijke’ FIFA 18 trailer legt alle gebreken van de game pijnlijk bloot

In de aanloop naar FIFA 18 deed EA Sports er natuurlijk alles aan om iedereen zo enthousiast mogelijk te maken over de nieuwe game. Dat deden ze door middel van gelikte teasers, trailers en allerlei andere marketinginstrumenten. Zo goed als de trailer eruit ziet is de game uiteindelijk nooit écht en daarom heeft iemand die overduidelijk geen fan is een ‘eerlijke’ trailer gemaakt (zo noemt hij het zelf) waarin hij zich juist focust op de gebreken van het spel.

‘Eerlijke’ FIFA 18 trailer

In plaats van alles zo mooi mogelijk te maken hebben ze zich bij deze trailer dus gericht op de meest irritante aspecten van de nieuwe voetbalgame. Het begint al met het openingsscherm waar FIFA 17 staat met een kruisje door de 7 en een 8 erachter om aan te tonen dat de verschillen tussen beide games klein zijn. Daarna volgt een opsomming van hilarische punten die niet echt optimaal zijn bij FIFA 18. Check het geniale resultaat hieronder.

Er zijn zeker een paar dingen waar we ons in kunnen vinden, maar dit is natuurlijk wel héél erg negatief. Wij vinden het namelijk gewoon weer een topgame. Zeker nadat ze de gastmodus weer terug hebben gebracht!