Gast maakt geniale video: Wat als de FIFA 19 trailer eerlijk zou zijn?

Afgelopen zaterdag werd de eerste officiële trailer van FIFA 19 door EA Sports aan de wereld getoond. In deze video stonden Cristiano Ronaldo, Neymar en de terugkeer van de Champions League centraal. Uiteraard zag het er allemaal spectaculair en prachtig uit, maar wat is daar nog van terug te zien in de echte game? En zal er wat gedaan worden aan de kritiekpunten die de fans hadden?

Eerlijke FIFA 19 trailer

Er waren namelijk heel veel kritiekpunten: EA zou de wedstrijden nog steeds scripten om ze spannender te maken, paal en lat werden ongelofelijk vaak geraakt, er gebeurde de raarste dingen en volgens velen was het eigenlijk gewoon een FIFA 17.2. YouTuber SL Football ging direct met de FIFA 19 trailer aan de gang en maakte er een ‘eerlijke trailer’ van. Niet met allerlei spectaculaire en mooie beelden dus, maar met echte gameplay voorbeelden. Het resultaat is briljant.

Video credits: SL Football

Het begint al meteen met de mededeling ‘The actual game will look nothing like this.’ en daarna volgen er alleen maar hilarische momenten. Hopelijk zullen we die momenten niet veel gaan terugzien in FIFA 19 en wordt het een topgame. We hebben trouwens ook gewoon genoten van FIFA 18 hoor, ondanks de gebreken.

Wil je de trailer nog eens zien die EA Sports gelanceerd heeft en wil je weten wat er allemaal nieuw zal zijn in FIFA 19? Hier vind je alles wat we tot nu toe weten.