Dit zijn de eerste kicksen die van kleur veranderen wanneer ze nat worden

We hebben in de wereld van voetbalschoenen al veel gezien, van veterloze designs tot schoenen die van kleur veranderen door hitte, maar schoenen die van kleur veranderen als ze nat worden hadden we nog niet gezien. New Balance is het merk met deze primeur. Het Amerikaanse merk presenteert de Furon 2.0 ‘Hydra’. Een limited edition met een sterk staaltje innovatie die er ook nog eens heel vet uitziet.

New Balance Furon 2.0 ‘Hydra’

Deze bijzondere Furon editie heeft een upper die reageert als ‘ie wordt blootgesteld aan water en dat zorgt voor een bijna magisch effect. De witte New Balance ‘N’ en andere witte details op de schoen veranderen in een opvallende cactus groene kleur als het in contact komt met water. In combinatie met de zilveren upper, zoolplaat (die er echt heel sick uitziet) en limoenkleurige details zorgt het voor een indrukwekkende vertoning zoals we die nog nooit zagen.

Op technologisch gebied is deze limited edition niet anders dan eerdere edities van de Furon 2.0. De schoen is nog steeds gebouwd voor de snelle en behendige aanvallende spelers door het lichtgewicht design. Het materiaal van de upper zorgt daarnaast voor maximale grip over de bal en extra kracht bij het schieten. Al met al een topschoen met een heel vet design. Chapeau New Balance!

De New Balance Furon 2.0 ‘Hydra’ is hier te bestellen.

Leestip: Deze nieuwe voetbalschoenen mag je verwachten in 2017

Foto’s: SoccerBible