Het eerste nieuws over FIFA 18 lijkt al bekend te zijn

De release van FIFA 18 is nog heel ver weg, maar het eerste nieuws over de nieuwe editie lijkt toch al bekend te zijn. Alex Teixeira, speler van het Chinese Jiangsu Suning, verklapte via een Instagram post namelijk iets opmerkelijks. Het lijkt alvast te verklappen dat de Chinese Super League vanaf volgend seizoen in FIFA zal zitten. Op zich niet heel verrassend aangezien er inmiddels behoorlijk wat topspelers actief zijn.

Chinese Super League in FIFA 18

Het was in FIFA 17 al twijfelachtig of de Aziatische competitie toegevoegd werd, maar sindsdien is de competitie natuurlijk nóg aantrekkelijker geworden. Onder andere Carlos Tévez, Oscar en Witsel vielen voor het grote geld in China en werken daar tegenwoordig hun wedstrijden af. In onderstaande post van Teixeira is het volgende te lezen: ‘Officiële presentatie voor FIFA 18 & nieuw tenue voor het 2017 seizoen.’ We moeten er wel een kanttekening bij plaatsen, want de lachende emoji’s zaaien toch nog wat twijfel.

fifa china
Dream Team FC

Het lijkt onvermijdelijk dat de Chinese Super League in FIFA 18 gebruikt zal worden. Het gaat het team van FIFA in ieder geval een hoop werk opleveren om de Chinese spelers een realistische rating te geven. Tenslotte hopen we trouwens ook dat de Braziliaanse competitie weer terugkomt, want die hoort er ook gewoon in.

Leestip: 6 dingen die je nog niet wist over de Chinese Super League

Bron: Dream Team FC