De eerste überclassy Premier 2.0 van 2018 komt in het blauw en wit

Vorig jaar was wat ons betreft toch wel een beetje het jaar van de Nike Premier. Niet omdat grote spelers er op speelde, maar omdat de 2.0 versie werd gelanceerd en die kreeg in de maanden daarna een aantal hele fijne kleuruitvoeringen. Sowieso is het heerlijk om af en toe nog wat klassieke lederen kicksen voorbij te zien komen tussen al dat moderne geweld en innovaties als veterloos design.

Nike Premier 2.0 ‘Racer Blue & White’

Eén van onze favoriete Premier 2.0 colourways van 2017 was de wit met blauwe variant en om 2018 goed te beginnen heeft Nike deze combo omgedraaid: overheersend blauw met witte details. Ongetwijfeld een kleurencombo die bij veel tenues prachtig zal staan. Qua design vinden wij het sowieso een schoen om van te smullen. Het begint natuurlijk al bij de kangoeroe lederen upper. De vouwbare tong, oversized witte Nike Swooshes en het ‘NIKE’ op de hak maken de nagenoeg perfecte retro look compleet.

De zoolplaat heeft de rollen van het blauw en wit trouwens weer omgedraaid, want hier voert wit de boventoon en hebben alleen de noppen een blauw kleurtje gekregen. Al met al gewoon een topschoen en dat voor een prijs van iets meer dan €100. Je kunt ze exclusief hier bestellen.

Blauw en wit toch niet helemaal jouw ding? Dit jaar kun je nog meer kleuruitvoeringen van Nike’s Premier 2.0 verwachten. Verder zijn dit de nieuwe voetbalschoenen die we in 2018 verwachten te zien.