Eindelijk is hier de langverwachte trailer van Conor McGregor: Notorious

Halverwege juli werd al bekend dat Universal Studios een film ging maken over de Ierse MMA-koning Conor McGregor. Het verhaal van de nogal uitgesproken Conor is er dan ook eentje die een verfilming verdiend, want je kent hem nu misschien als superster, maar de reis naar deze status was een pittige.

Conor McGregor: Notorious

In de film wordt het volledige verhaal van de Ier vertelt, van moeite om zijn schulden te betalen tot de succesvolle man die hij nu is. Misschien nog wel beter gezegd: van een kamer in zijn ouderlijk huis tot een zwaar luxe leven met superjachten en héél veel geld. In onderstaande trailer wordt al een mooi beeld geschetst, maar het is natuurlijk wachten op de film voor het complete verhaal. Na het zien van de trailer kunnen wij daar niet op wachten.

De film zal op 1 november uitkomen in Ierland en de UK, op 8 november in de VS en Canada en een dag later in Australië en Nieuw-Zeeland. Helaas moeten wij en de rest van de wereld wachten tot 2018.

Ondanks het verlies tegen Mayweather is het trouwens sowieso een goed jaar geweest voor McGregor, vooral financieel. Daarom zal hij dit jaar al de belofte waarmaken die hij aan Cristiano Ronaldo had gedaan.