El Clásico: De auto’s van Ronaldo vs. Messi

Vandaag om 16.15 uur staat de eerste ‘El Clásico’ van het seizoen op het programma. Wij gaan er vanuit dat jullie daar net zoveel zin in hebben als wij. De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona is natuurlijk een van de mooiste en vijandige affiches in Europa, maar de focus wordt vaak gelegd op de strijd tussen CR7 en Lionel Messi. De meningen over wie er de beste van de twee is variëren nogal en daarom willen wij deze twee wereldvoetballers op een andere manier tegenover elkaar zetten. Want wie heeft er eigenlijk de mooiste auto’s? Let wel op, want je kunt behoorlijk jaloers worden!

Cristiano Ronaldo

Het verzamelen van auto’s is één van Ronaldo’s (dure) hobby’s en het wagenpark van de Portugees is dan ook op z’n minst indrukwekkend te noemen. Hij bezit namelijk maar liefst 19 auto’s die een totale waarde hebben van bijna 5 miljoen euro! Omdat al deze auto’s simpelweg niet in één bericht passen hebben wij de, volgens ons, 5 dikste bakken van Ronnie uitgekozen.

Ferrari 599 GTO

ausmotive.com
ausmotive.com

Lamborghini Aventador LP 700-4

lamborghini.com
lamborghini.com

Maserati GranCabrio

caradvice.com.au
caradvice.com.au

Aston Martin DB9

wallpaperdesk.net
wallpaperdesk.net

Bugatti Veyron

hdcarwallpapers.com
hdcarwallpapers.com

Lionel Messi

Messi is, voor zover je daar over kunt spreken, wat bescheidener in het kopen van auto’s. Eigenlijk is hij bescheidener in bijna alles (behalve tattoo’s), maar aan 6 auto’s heb je natuurlijk ook meer dan genoeg. Hieronder vind je de hele fijne wagens van de sterspeler uit Argentinië.

Maserati GranTursimo MC Stradale

carwallpapers.ru
carwallpapers.ru

Audi R8 Spyder

ambwallpapers.com
ambwallpapers.com

Dodge Charger SRT8

blogcdn.com
blogcdn.com

Ferrari F430 Spyder

ferrarihire.london
ferrarihire.london

Maserati GranTurismo S

automativ.de
automativ.de

Eerder berichtten we al over voetballers & Bugatti’s en daar vind je ook wat het onderhoud van de Veyron kost. Even de olie vervangen kost bijvoorbeeld $20.000!

Leestip: Leicester City speler rijdt zijn peperdure Lamborghini de vernieling in