Engelse supercomputer voorspelt de eindstand van de Premier League

Het moordende kerstprogramma van de Premier League zit er net op en dat heeft nogal wat te weer gebracht in de stand van de Premier League. Liverpool staat op slechts vijf punten van Chelsea, Tottenham is gestegen tot de 3e plek en ook Manchester United lijkt weer helemaal mee te doen om de bovenste plekken. Je zou zeggen dat het dus nog helemaal open ligt, maar volgens de Super Computer van Talksport is niets minder waar.

Eindstand Premier League

Op basis van alle gegevens in de Premier League die ze na de laatste speelronde hebben verzameld, heeft de computer alvast een voorspelling gedaan met betrekking tot de eindstand van de Premier League. Als deze glazen bol daadwerkelijk de waarheid spreekt ziet het er slecht uit voor Arsenal. Onder Wenger zijn ze 20 jaar op rij al bij de eerste 4 geëindigd, waarmee ze telkens Champions League voetbal haalde. Dit jaar zou dat voor het eerst niet lukken én eindigen ze onder Tottenham. Ouch. Chelsea wordt volgens de kampioen, gevolgd door Liverpool, City & United.

1. Chelsea11. Stoke
2. Liverpool12. West Ham
3. Manchester City13. Leicester
4. Manchester United14. Watford
5. Tottenham Hotspur15. Burnley
6. Arsenal16. Sunderland
7. Everton17. Crystal Palace
8. Southampton18. Middlesborough
9. West Brom19. Swansea
10. Bournemouth20. Hull City

Hoe serieus je deze voorspelling moet nemen laten we aan jullie over, want hoe de computer werkt vergeten ze te melden. Als het klopt zou dat waarschijnlijk wel het einde van Wenger bij Arsenal betekenen.

Leestip: Dit zijn de 10 populairste shirts van de Premier League

Bron: Talksport