Eriksen laat bij goal tegen Cardiff in 2 tellen zien wat voor geniale voetballer hij is

Al vanaf zijn eerste minuten voor Ajax zag iedereen dat Eriksen een bijzondere voetballer is. De Deen heeft heerlijke skills, maar het is vooral zijn intelligentie die ervoor zorgt dat hij altijd een stapje verder is dan zijn tegenstanders. Gisteren liet hij dat op de ultieme manier zien tijdens de wedstrijd tegen Cardiff City.

Geniale goal Eriksen

Bij een 0-1 voorsprong kreeg Eriksen de bal na een snelle aanval op de rand van de zestien en vanaf dat moment komt in 2 seconden de genialiteit van Eriksen naar boven. Hij legt ‘m eerst even goed om ‘m vervolgens in de lange hoek te krullen. Althans, dat dacht iedereen. In plaats daarvan maakt hij nog een heerlijke voetbeweging om extra ruimte te creëren. Nu in de lange hoek dan? Dat denkt iedereen, maar juist daarom kiest hij voor een rollertje in de korte hoek. Iedereen op het verkeerde been. Genieten.

Wat een verfijnde speler is het toch. Zal hij ooit nog de stap gaan maken naar een club als Barcelona of Real Madrid? Wij zouden hem in ieder geval graag in het tenue van één van de twee clubs zien.

Is het je trouwens al eens opgevallen dat de spelers van Tottenham uit behoorlijk bijzondere bidons drinken tijdens wedstrijden? Wat daar in zit lees je hier.