Geniaal! Turkse club kondigt komst Eto’o in Game of Thrones stijl aan

Spelersaankondigen worden steeds meer een dingetje in de voetbalwereld. Het lijkt er wel op alsof alle clubs elkaar proberen te overtreffen met een nog creatievere variant dan alle anderen. Soms slaan ze daar een beetje te ver in door, maar wat ons betreft heeft het Turkse Konyaspor deze transferperiode de gouden plak gewonnen. Zelfs beter dan die van Manchester United en Sánchez ja. Helemaal in de stijl van de intro song van ‘Game of Thrones’ werd de komst van de Kameroener bekend gemaakt.

Eto’o naar Konyaspor

De manier waarop ze de nieuwe spits omschrijven is al ronduit geniaal: ‘Samuel Stormborn of the House Eto’o, First of His Name, The Unburnt, King of the Forwards, Breaker of Chains, Father of Eagles’. Vervolgens zie je in de video alle stadions waarin hij gespeeld heeft tijdens zijn lange carrière, precies zoals ze in de intro van de hitserie alle vestigingen in Westeros afgaan. En dan nog het laatste shot: Samuel Eto’o op de IJzeren Troon. Briljant!

Uiteraard werd hij met veel bombarie ontvangen op het vliegveld in Turkije en nu wacht dus nog de officiële presentatie voor de pers en fans. Misschien moet Konyaspor dan eventjes kijken hoe ze dat in Japan doen, want dat is zeer indrukwekkend!