Everton kondigde thuiskomst Rooney aan met prachtige video

In de categorie transfers dit seizoen vinden wij die van Rooney naar Everton toch echt wel één van de mooiste. De United-legende keert terug naar de club waar het voor hem allemaal begon en van zo’n verhalen houden wij. Het is voor de PR-afdeling van de club dan ook een mooie gelegenheid om even uit te pakken met de aankondiging van zo’n held. Everton heeft dat op de goede manier gedaan, zonder té overdreven te doen. Gewoon heel mooi.

Rooney naar Everton

Voordat hij officieel gepresenteerd werd bij Everton zijn er natuurlijk ook al een hoop mooie dingen gezegd vanuit de Manchester kant. Een echte legende neemt namelijk afscheid van the Red Devils en dat wordt door het grote publiek nog wel eens vergeten. De laatste seizoenen was het misschien niet meer top, maar deze man is wel gewoon eventjes topscorer allertijden geworden van één van ’s werelds grootste clubs. Bij Everton staat Koeman dan ook met open armen op Wayne te wachten en het begin is in ieder geval gemaakt met deze schitterende video.

Wij krijgen hier toch wel een flinke portie kippenvel van. Nadat Rooney trouwens all time topscorer werd van United zette die club hem ook al in het zonnetje met een geweldige video als eerbetoon. Zeker het checken waard.