Engelse fan kiest Valentijnsdag boven voetbal en wordt afgemaakt op Twitter

Vandaag is de dag van de liefde, maar tegelijkertijd is het ook een dag vol met mooi voetbal. Dikke kans dat je dus voor een groot dilemma staat: je vriendin of voetbal. Met frisse tegenzin ga je waarschijnlijk toch maar akkoord met een romantisch etentje, wetende dat je een avondje Champions League moet missen. Sommige Engelse fans hebben daar ook nog eens Championship wedstrijden bij, zoals het Reading FC van Jaap Stam.

Onder de duim

Een fan van die club klaagde openlijk op Twitter dat de wedstrijd op Valentijnsdag is gepland, want hij moet iets met zijn vriendinnetje gaan doen en kan dus niet naar de wedstrijd komen. Die zit dus behoorlijk onder de duim. Hij vroeg zelfs of de wedstrijd niet verplaatst kon worden naar woensdag. Reden genoeg voor andere fans om Jonathan helemaal de grond in te boren.

Wat kunnen we hieruit concluderen? Dat je altijd twee keer na moet denken over wat je op sociale media als Twitter zet. Zeker met zo’n niet-mannelijke post als deze. We hopen in ieder geval dat hij vanavond een leuke avond heeft en dat hij door zijn vriendin wordt beloond voor zijn opoffering.

Leestip: Sergio Ramos denkt serieus na over een geniaal nieuw rugnummer

Bron: The Sport Bible