FC Barcelona, Man City en PSG droppen nieuwe Nike Aeroswift trainingspakken

Wist je dat FC Barcelona, Manchester City en PSG best veel met elkaar gemeen hebben? De belangrijkste overeenkomst is dat alle drie de clubs momenteel een straatlengte voor staan op de concurrentie in de strijd om het landskampioenschap, maar een andere overeenkomst is de kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse merk heeft deze grootmachten voor de tweede competitiehelft van 2017/2018 voorzien van geheel nieuwe Nike Aeroswift trainingskleding. En die zien er dit keer extreem stijlvol uit.

FC Barcelona Aeroswift

Met name het nieuwe trainingspak van FC Barcelona is erg uniek en gaaf. Het contrasterende oranje patroon op de schouders en over de broek geeft dit Aeroswift trainingspak een zeer opvallend uiterlijk. Tot voor kort was de onderstaande trainingstrui niet te koop, maar inmiddels kun je deze hier kopen.

PSG Aeroswift

Ook Neymar, Mbappé, Cavani en consorten kregen nieuwe trainingsmateriaal. Minder opvallend dan die van Barça, maar nog steeds heel stijlvol. Deze blauwe kleur is wat lichter dan je van PSG gewend bent, maar wij vinden het zeer nice geworden. Hieronder zie je een trui en een shirt, welke beide onderdeel zijn van een grotere PSG aeroswift 2018 collectie.

Manchester City Aeroswift

Last but not least, Manchester City. De trainingskleding van de meest opzienbarende club van dit seizoen is juist vrij minimalistisch. De trui is bijna geheel wit, maar door de verschillende structuren en technische stoffen krijgt het toch een erg moderne look. Heel nice gedaan dus. Hier check je de hele lijn aan trainingskleding van Man City.

Onze favoriet van deze drie? Wij houden erg van minimalistisch, maar om het pak van Barça kun je gewoon niet heen. Echt een heel vet design.