FC Bayern presenteert het nieuwe thuistenue voor volgend seizoen

Het seizoen is allesbehalve klaar voor FC Bayern, want komende zaterdag moet het kampioenschap binnen gesleept worden en een week later wordt de bekerfinale gespeeld. Natuurlijk hopen we daarbij ook op een mooi afscheid voor Robben, maar eerst presenteert FC Bayern alvast het nieuwe thuistenue voor komend seizoen. Die zullen ze overigens al tijdens de kampioenswedstrijd tegen Frankfurt dragen. Eens kijken of het geluk gaat brengen en een zevende titel op rij op gaat leveren.

FC Bayern thuistenue 2019-20

Uiteraard is het een rood tenue geworden, maar nu ook écht rood. Vaak werd die clubkleur gecombineerd met die andere clubkleur, blauw, maar het nieuwe tenue is helemaal rood geworden. Toch schuilt er meer dan alleen de kleur rood achter het design, want het diamant-patroon op het shirt is een verwijzing naar de architectuur van het stadion van FC Bayern: de Allianz Arena. Dat stadion wordt namelijk getekend door een diamant-patroon die bij thuiswedstrijden rood kleurt.

Het broekje en de sokken zijn dus ook gewoon rood en in combinatie met het shirt zorgt het voor een ijzersterke look voor Der Rekordmeister. In de bovenstaande video komt het keeperstenue ook voorbij en die verdient ook nog wat aandacht. Dat is namelijk een soort digitale remix geworden van het patroon op de shirts van de spelers. Wij vinden het tof.

Het nieuwe FC Bayern München thuistenue is vanaf nu hier te bestellen.